Velg side

Leiebil og transport

Man er ikke avhengig av bil for å feriere i Flamenca Village, da det er gåavstand til det meste. Det er også mulig å benytte taxi og buss. Det er enkelt å komme seg fra/til flyplassen, og vi kan tilby egen hente/bringe tjeneste om ønskelig. Om det er ønskelig må man bestille tjenesten før man reiser.

Leiebil tips

Det er praktisk å leie bil av en leverandør med skranke i terminalen. Alternativet er skyttelbuss til utleieselskapet fra terminalen, men vær da obs på åpningstider med tanke på ankomst og avreise.

Det er enkelt å navigere seg til leiligheten og man har egen parkeringsplass på inngjerdet område. 40 min fra Alicante Flyplass, og cirka 50 min fra Murcia Flyplass.

Det enkleste er å leie bil med en leverandør som har skranke på flyplassen.

Det kan være lurt å sette seg inn i regler vedr. avbestilling, fuel-policy og bilforsikring/depositum når man bestiller bil. Vår anbefaling er å bruke full-til-full fuel-policy og ha leibilforsikring via sin reiseforsikring/kredittkort.

De vil prøve å selge deg forsikringen fra skranken, så her må man være bestemt og tydelig.

Ta bilder av leiebil med mobiltelefonen før du åpner dører eller bagasjerom. Bruk gjerne lommelykten på mobilen, for tydelige bilder. Finner man bulker eller skader som ikke er avmerket på leiebilseddelen, kontakt en person fra selskapet (disse er ikke langt fra leiebilen)