Velg side

Lisensiert utleievirksomhet

Leiligheten har blitt tildelt en offisiell Turistlisens av spanske myndigheter. Dette er ikke bare en formalitet, men en bekreftelse på at vi driver en seriøs og lovlig utleievirksomhet.

Sikkerhet

Vår turistlisens er et bevis på at leiligheten oppfyller alle sikkerhetskravene fastsatt av spanske myndigheter. Dette gir deg som leietaker ekstra trygghet, da du kan være sikker på at leiligheten vår er et sikkert sted å bo.

Kvalitetskontroll

Turistlisensen garanterer at vår leilighet har bestått en streng kvalitetskontroll. Dette sikrer at du vil bo i en ren, komfortabel og godt vedlikeholdt leilighet som gir deg en hyggelig opplevelse.

Beskyttelse for leietakere

Som leietaker i en lisensiert leilighet, er du beskyttet av spanske turistmyndigheter. Hvis det skulle oppstå noen problemer under oppholdet ditt, har du rett til å klage til myndighetene, noe som gir ekstra trygghet.

Lovlig virksomhet

Ved å ha en turistlisens, bekrefter vi at vi betaler alle nødvendige skatter og avgifter til den spanske staten. Dette viser at vi driver en lovlig virksomhet og tar vårt ansvar seriøst.

Det er viktig å merke seg at alle leiligheter som leies ut i Spania, er pålagt å ha en turistlisens. Dette er for å sikre at leietakere er beskyttet og at utleieaktiviteten skjer i samsvar med loven. Ved å velge en lisensiert leilighet, kan du unngå ulovlige leieavtaler og bidra til en mer rettferdig og ansvarlig utleiesektor.

Vi håper denne informasjonen gir deg trygghet når du velger å leie hos oss.