Start Virtual Tour
PS: Flamenca Village er i byggefase #2 i denne virtuelle tour. Idag er området mer eller mindre komplett og i byggefase #4.

Leiligheten er utstyrt med felles aircondition anlegg. Det betyr automatisk og stille ventilasjon i alle rom. Jevn temperatur og god luftkvalitet.

Begge bad har gulvvarme, og store fine dusjfasiliteter. Vaskemaskin og tørketrommel er på eget seperat vaskerom.

Det medfølger egen parkeringsplass, og det er heis mellom alle etasjer. Heisen er lokalisert kun 10 meter fra inngangspartiet.

I stuen er det stort TV med mange internasjonale tv-kanaler. Man har også tilgang til raskt internett. Det er også TV i hovedsoverom. Begge TV’er er utstyrt med Chromecast. 

Alle sengetøy og håndklær kommer direkte fra renseri. Og ønsker man bytte av sengetøy eller annen vask under oppholdet, kan dette bestilles via oss.

I tillegg til håndklær man bruker innendørs, er der også tilgjengelig store badehåndklær til bruk rundt bassenger og på strand.

Vi er veldig opptatt av at leiligheten skal være 100% rengjort og den blir nøye vasket mellom hver utleie. Dette blir utført av profesjonelle, og alle leitakere er pliktet til å betale for utvask/rens.

Leiligheten ligger i 3.etg (av 4) og den er plassert i senter av Flamenca Village. Den er vendt mot sør-vest, som betyr masse sol og solnedgang. Her kan du sole deg hele året, noe som kun gjelder et fåtall av leilighetene inne i Flamenca Village.

Flamenca Village oser av kvalitet og luksus, og kombinert med flotte fasiliteter og en sentral beliggenhet er dette et leilighetskompleks man legger merke til.

Velg rom